GrupASC logo_v3

Grup ASC

Instalatori

Magazin sisteme alarma Ajax

Integrator al echipamentelor de securitate licențiat IGPR

Despre noi

Grup ASC este integrator al echipamentelor de securitate licențiat IGPR

Înființată în 2002, Grup ASC este o firmă cu capital privat integral românesc ce iși desfășoară activitatea în domeniul instalațiilor electrice de curenți slabi.

Grup ASC oferă servicii complete în domeniul instalațiilor electrice de curenți slabi:

0
+ 0

Ani de experiență

Obiective protejate

În prezent am demarat un program care se adresează clienților casnici dar și afacerilor mici și mijlocii prin care urmărim securizarea proprietăților cu ajutorul sistemelor de alarmă de ultimă generație produse de AJAX Systems

Experiența noastră

Grup ASC  dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

O garanție în plus a seriozității și nivelului înalt de competență de care beneficiați din partea firmei o reprezintă faptul că Grup ASC are implementate sistemele de calitate ISO 9001:2015, respectiv ISO 14001:2015, care îndeplinesc condițiile standardului SR EN ISO 9002:1995 de management al calității. Se asigură în acest sens aplicarea unui ansamblu de acțiuni având ca scop îndeplinirea în totalitate a cerințelor stipulate în contractele cu beneficiarii.

Pentru toată gama de instalații oferite, Grup ASC acordă:

Shopping Cart
Chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Te putem ajuta?